Every team needs a hero, every hero needs a team!

The trusted sidekick van ondernemers

Onze missie
Ondernemers helpen groeien, gelukkiger maken en tijd teruggeven door hen te ontzorgen van alle administratieve rompslomp — daarvoor doen we 't. Zo kan de ondernemer zich focussen op zijn core business en de groei van het bedrijf — of van meer quality time en een nieuwe hobby...
Hoe doen we dat?
We nemen de financiële administratie uit handen en brengen structuur en organisatie binnen de onderneming, door o.a. het opzetten van automatisaties en een onmisbare schakel te vormen met de boekhouder.

Onze 'digital first' aanpak maakt ons bovendien extreem efficiënt en effectief, ongeacht de locatie van waaruit we werken.

Waar staan we voor?

We don't take ourselves too seriously, maar onze waarden dragen we hoog in het vaandel. Ze beschrijven op het meest fundamentele niveau waar we voor staan. Deze vier waarden geven vorm aan onze cultuur, beïnvloeden wie we zijn, wat we doen, voor welke klanten we werken en zelfs wie we aannemen. Ze zijn verankerd in ons DNA en zullen dat ook blijven, ongeacht onze groei.
Enthusiasm
That's what drives our engine
Involved
We're driven to make an impact
Ownership
We take action & make it happen
We are one
Your business is our business
Lien en Julien

How it all started...

The origin story van Gig & Grow vindt plaats in New York, waar Lien & Julien samen woonden en werkten. 
Daar kriebelde het al om te ondernemen. Gig & Grow was op dat moment nog een wilde droom. Wanneer Covid-19 plots een punt zette achter hun buitenlands avontuur en beiden abrupt moesten terugkeren naar België, stonden ze voor de keuze: blijven dromen over hun eigen bedrijf of eindelijk de sprong wagen... 

Het werd dat laatste. And the rest is history.

Vandaag schrijven deze ondernemers hun eigen verhaal en combineren ze hun internationale werkervaring in diverse markten en sectoren met hun gedeelde passie voor de digitale revolutie en 'the future of work'.

Every Batman needs a Robin,
Meet our team of Robins

Lien LouwagieLien Louwagie
Lien Louwagie
Co-Founder
Lien is een positivo en fire starter. Niet letterlijk, gelukkig. Wanneer Lien haar zinnen op iets zet, houdt niets of niemand haar tegen. Zo verhuisde ze ooit naar Los Angeles & NYC zonder er daarvoor ooit te zijn geweest. Waar ze de energie vandaan haalt? We vermoeden dat haar favoriete gerecht, Pad Thai, er voor iets tussen zit. 
Julien LemeyJulien Lemey
Julien Lemey
Co-Founder
Julien, a.k.a King Julian, is naast Madagaskar fan ook een go-getter like no other. Zo liep hij ooit zodanig van stapel tijdens een versierpoging dat hij er een hersenschudding aan overhield, but hey - aanhouder wint. En no worries, naast zijn vreemde combinaties zoals Fristi of Rum bij de spaghetti, is er geen sprake van blijvende hersenschade.
Josephine VanmarckeJosephine Vanmarcke
Josephine Vanmarcke
Team Lead
Josephine is het best te vergelijken met Belle en het Beest, maar dan in één en dezelfde persoon. Josephine’s Belle kant is een écht meisje-meisje. But then there’s the Beast… Gelukkig gaat ze niet alleen in “beast-mode” in de Cross-Fit, maar ook in de dossiers van haar klanten!
Jana BaeteJana Baete
Jana Baete
Finance Superhero
Say hello to our crazy dog lady! Jana vangt buitenlandse honden op, maakt prachtige hondenhalsbanden én behaalde haar diploma hondeninstructeur. Daarnaast is ze ook nog eens een fervent avonturier. Ain’t no mountain high enough voor Jana. Letterlijk: haar vakanties besteedt ze het liefst hoog in de bergen, in hiking gear.
Helena De Maertelaere Helena De Maertelaere
Helena De Maertelaere
Finance Superhero
Met een micro in de hand, is Helena “king of the castle”. En ondanks haar familienaam laat vermoeden, is het geen marteling! Na haar zangstudie in Wenen, besloot Helena om naar Zürich te trekken, waar ze vandaag haar dagen al zingend doorbrengt. Tenminste, als ze niet aan het koken, reizen, thrift-shoppen of musiceren is.
Jill DeberlangerJill Deberlanger
Jill Deberlanger
Finance Superhero
“Harder, better, faster, stronger”. Dat zou het levensmotto van Jill kunnen zijn. Omdat ze genoeg had van tijdrovende files, ruilde Jill haar auto in voor een motor. Ze zoeft voortaan elegant door elke file en geniet van elke gewonnen minuut, die ze vervolgens gebruikt om een nieuwe camper-van-route uit te stippelen.
An-Sophie Vangheluwe An-Sophie Vangheluwe
An-Sophie Vangheluwe
Finance Superhero
Meet An-Sophie: haar warme karakter en amazing looks, sponsored by lots of shopping, gaan niet onopgemerkt aan je voorbij. Dat dachten ook de producers van de film “In Bruges”, waarin ze gecast werd. En vandaag? Vandaag schittert ze in een nieuwe rol; als 'Finance Superhero' bij Gig & Grow!
Nel DeleuNel Deleu
Nel Deleu
Finance Superhero
There’s never a dull moment when Nel is around. Want met Nel op kantoor ben je quasi zeker van aperotime - haar favoriete moment van de dag. Je hoort ons niet klagen want ze maakt de lekkerste tapas, drankjes en haar signature cocktail: “Lazy Red Cheeks”. Anyone craving for Friday yet?
Lisa Karol Lisa Karol
Lisa Karol
Finance Superhero
Lisa is de Spaanse furie van het team en gaat geen enkele challenge uit de weg. Zo ging ze al op solo wereldreis, verhuisde naar Malaga, spreekt vloeiend Spaans en alsof dat allemaal nog niet gek genoeg is, besloot ze ook nog eens in Vegas te trouwen. Je hoort het al: met deze Spaans-Limburgse wordt het nooit saai.

Gig & Grow zoekt toffe collega's.
Join our team!

Finance Administrator

Gezien onze groei zijn wij op zoek naar een leuke collega om ons jong en ambitieus team te vervoegen en mee te brainstormen over de toekomst.

Ben jij proactief, communicatief en nauwkeurig, met enige werkervaring en op zoek naar een job die je toelaat om flexibel te werken en mee te groeien met een succesvolle start-up? Dan is deze not so average workplace zeker iets voor jou!

Never a dull moment

 • Verantwoordelijk voor finance support bij meerdere groeiende ondernemers
 • Breng structuur en organisatie in het finance department van de klanten
 • Verantwoordelijk voor projecten die bijdragen tot de ontwikkeling van de onderneming

Uitvoerende financiële taken:

 • Opmaken van verkoopfacturen en betaling ervan opvolgen
 • Cash & collection
 • Betalingen uitvoeren
 • Onkostenbeheer
 • Budgetcontrole & cashplanning
 • Loon ingave en payroll verwerking
 • Boekhoudkundige voorbereiding
 • Communicatie met boekhouders van klanten
 • Behandelen van KMO-portefeuille aanvragen
 • Inbox- en mailbeheer
 • Gegevensinvoer en databeheer

Not your average workplace

 • Open-minded werkomgeving met aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen en doelen
 • Flexibiliteit en vrijheid op vlak van werkuren
 • Hybride werken en mogelijkheid tot locatie onafhankelijk werken
 • Flexibele vakantiemogelijkheden
 • Thirsty Thursdays & Summer Fridays

Ready to grow? Stuur jouw gegevens en LinkedIn-profiel naar hello@gigandgrow.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fan van een meer directe aanpak? Plan nu een videogesprek in!

Talk soon!

Can you GIG it?
Yes, you can!

Geen vacature gevonden die op je lijf geschreven staat? Denk je dat je Gig & Grow naar the next level kunt brengen? Let's talk! Stuur een mailtje naar hello@gigandgrow.be en overtuig ons van jouw superpowers.