Get a grip... op je interne informatie & kennis, dankzij een bedrijfswiki

Let’s be real: hoeveel uur per dag/week/maand verspil jij met het zoeken naar de juiste, up-to-date informatie?

  • Heb je soms het gevoel dat je geen vat meer hebt op de informatie die in je bedrijf circuleert? 
  • Moet je voortdurend zoeken in Google Drive, OneDrive of je lokale opslag naar up-to-date informatie, documenten en templates?
  • Leeft belangrijke informatie in je hoofd, of in de hoofden van je teamleden, en staat er maar weinig neergeschreven in duidelijke processen, workflows en documenten?
  • Wil je dat interne kennis over je product/dienst, markt, concurrenten, … gemakkelijk terug te vinden is voor je team en gedeeld of geüpdate kan worden?
  • Verspil jij ook zoveel tijd en energie aan het onboarden en inwerken van nieuwe medewerkers omdat je zo goed als alle informatie mondeling moet overlopen?
  • Maak je je druk over welke informatie en kennis mogelijk verloren gaat wanneer een teamlid zou vertrekken?De bedrijfswiki to the rescue!

Een bedrijfswiki-wadde? Een bedrijfswiki zorgt ervoor dat je alle noodzakelijke informatie die nodig is om het reilen en zeilen van je bedrijf te verzekeren, gemakkelijk opvraagbaar is voor je team en up-to-date gehouden kan worden. Een bedrijfswiki als kennisbank geeft jou en je team grip op alle belangrijke informatie die in het bedrijf leeft en houdt deze up-to-date


Zo zorg je ervoor dat belangrijke kennis en documenten altijd binnen handbereik liggen, gedeeld worden, en jij en je team nooit meer tijd verspillen met het uitspitten van de Google Drive, OneDrive of lokale opslag…

En als iemand je bedrijf verlaat, ben je zeker dat de kennis en expertise veilig zit opgeslagen in de bedrijfswiki voor de rest van het team. Smooth transitions verzekerd!


The bad news: een bedrijfswiki opzetten is vaak een hele klus…

Je duikt in een zee van tools en je onderzoekt welke het meest geschikt is voor je bedrijf. En dan moet je nog uitvogelen welk pricing plan het best op je noden aansluit: basic, business of pro? 
Je moet leren werken met de tool… en ontdekt welke mogelijkheden nuttig zijn voor je bedrijfswiki.
Vervolgens moet je alle interne informatie verzamelen, screenen, updaten en categoriseren onder een logische structuur, zodat alles makkelijk vindbaar is voor iedereen in je team. 
En dan begint het échte (papegaaien)werk pas: alle informatie updaten en overzetten in de bedrijfswiki. En indien nodig nieuwe workflows en processen uitschrijven.
En het allerergste? Iemand in het bedrijf moet zich gedurende dit hele project opofferen om hier tijd in te investeren, waardoor andere projecten aanslepen…
Don't worry about the admin,
that’s where Gig & Grow comes in...
Wij weten als geen ander welke tools ideaal zijn voor jouw bedrijf en bedrijfswiki, hoe deze werken en welke structuur je nodig hebt. En na amper een paar efficiënte meetings gaan we al meteen aan de slag met het opzetten van je eigen wiki, helemaal op maat van de noden van jou als zaakvoerder, het team en het bedrijf.

That’s right. We do the heavy lifting
, zodat jij en je team zich kunnen blijven focussen op de groei van het bedrijf.

Book a call
Waarom vandaag nog starten met een bedrijfswiki?
Krijg weer grip op de informatie die in je bedrijf circuleert
Verspil geen tijd meer met het zoeken naar de meest up-to-date informatie, documenten & templates
Deel eenvoudig belangrijke kennis, workflows & processen met je team
Houd belangrijke informatie in je bedrijf up-to-date 
Verlies geen belangrijke informatie wanneer iemand je team verlaat

Een bedrijfswiki opzetten?
Bij Gig & Grow ben je aan het juiste adres.


Book a call
en ontdek hoe we te werk gaan.
lenja
Je denkt dat je alles zelf moet doen als (startende) ondernemer, maar niets is minder waar. Sinds we samenwerken met Gig & Grow zit er eindelijk orde en structuur in onze bedrijfsadministratie. Dit was by far de beste investering van het afgelopen jaar, nu kunnen we onze tijd opnieuw nuttig indelen en focussen op het ondernemen!
Lenja Yuma Labs
Lenja Doms, Co-Founder van Yuma Labs

Stop wasting time & money...

Slimme ondernemers werken met een bedrijfswiki.
Book a call en ontdek hoe we te werk gaan.