Ontdek waarom onze klanten kiezen voor Gig & Grow

Cheqroom
De Kaasconnaiseur
Nomige
MARKED
Yuma Labs
Slimbox
Rubicon
Immoscoop
Amplr
MANTIS consulting
lien

We vroegen onze klanten naar hun ervaring met ons.
This is what they had to say...

De beste beslissing die ik in 2021 nam, was om mijn financiële administratie in handen te geven van iemand anders. Ik vertrouw Lien en Julien volledig, en voel dat ze met de juiste mindset mee helpen om mijn eigen onderneming te laten groeien. Ik kan me geen betere match inbeelden.
Ella Michels
Ella, van Ella Michiels
Gig & Grow is voor ons exact de hulp die we nodig hebben, met een half woord begrijpen ze wat er dient te gebeuren en alles wordt zeer snel en kordaat aangepakt. Sindsdien hebben we een klare kijk op onze financiële administratie waardoor we onze koers nog beter kunnen uitstippelen.
Nick De Kaasconnaisseur
Nick, Founder van De Kaasconnaisseur
Als startup is Lien van Gig & Grow goud waard. Op drukke piekmomenten kan Lien ons flexibel ontzorgen van administratieve zaken waarvoor we noch tijd noch kennis hebben. Altijd professioneel en met een enthousiaste glimlach. Samengevat: huur Lien niet in. Slimbox heeft haar nodig... ;-)
Filip Slimbox
Filip, Zaakvoerder & CEO van Slimbox
Je denkt dat je alles zelf moet doen als (startende) ondernemer, maar niets is minder waar. Sinds we samenwerken met Gig & Grow zit er eindelijk rust, orde en structuur in onze admin. Dit was by far de beste investering van het afgelopen jaar, want nu kunnen we onze tijd opnieuw nuttig indelen en focussen op het ondernemen!
Lenja Yuma Labs
Lenja, Co-Founder van Yuma Labs
Dankzij de onmetelijke energie van 'limbo-queen' Lien was onze lijst met openstaande facturen nog nooit zo kort. Gig & Grow gaat echt above & beyond om ons te helpen groeien. Het is een plezier om samen te werken met zo'n gedreven & getalenteerde mensen. Keep up the good work!
Vincent Cheqroom
Vincent Theeten, Founder & CEO van CHEQROOM
In een snelgroeiend bedrijf ontstaan er snel taken die te groot worden om zelf op te nemen, maar te klein zijn om een collega voor aan te werven. Gig & Grow is voor ons een onmisbare partner. Door hun ontzorging van finance & admin, kunnen wij ons volledig focussen op onze core business. Hun flexibiliteit en oog voor detail laten ons toe om snel te schakelen (en gerust te slapen).
Stefaan Bonte Rubicon
Stefaan Bonte, Co-Founder van Rubicon

99 problems but admin ain't one!

Een korte greep uit onze realisaties voor enkele klanten
Voor Slimbox hebben we de volledige financiële administratie gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Wat vroeger bestond uit een Excel sheet en een papieren facturenmap, verloopt nu via slimme integraties en tools zoals Billit en Teamleader.
Insilencio zocht bij ons tijdelijke ondersteuning. Gedurende drie maanden namen we hun algemene office inbox over, behandelden we de aankoopfacturen, implementeerden we tools zoals LastPass en zetten we allerhande optimalisaties op.
En wat ooit startte als een tijdelijke opdracht is op vandaag uitgegroeid tot een vaste partnership.
Voor presentatiecoach en presentatrice Ella Michiels en communicatiebureau De Barbaren namen we de volledige administratie en processen onder handen. Daarbovenop zijn we hun sparringspartner en kunnen ze steeds bij ons terecht voor allerhande advies. And they couldn’t be happier!
Voor onze samenwerking met CHEQROOM was er nog geen sprake van een Finance Department. Op korte tijd namen we de financieel gerelateerde taken op ons en zorgden we voor een strak debiteurenbeheer. Op heden werken we hand in hand met de CFO en focussen we ons op de automatisatie van processen en het in goede banen leiden van nieuwe projecten.

Ik zat tot over mijn oren in de administratie, zo kon het niet meer blijven doorgaan. Sinds Gig & Grow onze admin overneemt kom ik eindelijk toe aan mijn eigen werk waardoor ik waardevolle tijd bespaar. Bovenop heb ik ook eindelijk zicht op mijn cashflow.

Lenja, co-founder Yuma Labs
Lees hoe we 20u per maand besparen voor Yuma Labs

Wil je net als deze ondernemers ook een sidekick voor je administratie? Let's talk!

Book a call