Administratieve ondersteuning
voor zelfstandigen

Whatever the challenge,
we got you.

Boekhoudpakketten opzetten
Workflow automatisering
CRM- en facturatietools implementeren
Beheer KMO-portefeuille
Integratie digitale tools
Inboxbeheer

99 problems, but admin ain't one!

Facturatie & financiële administratie
Wij volgen je financiële administratie op van A tot Z: offerte, facturatie, controle, opvolging en verzamelen van documenten in je boekhoudpakket. Zo behoud je ten allen tijde het overzicht en kan je je met een gerust hart op je core business focussen.
Debiteurenbeheer
Een goede opvolging van de openstaande facturen gaat hand in hand met de cashflow en gezondheid van je bedrijf. Wij volgen consequent de betaling van je facturen op, zodat jij verder kan bouwen aan je bedrijf.
Personeels- & loonadministratie
Geniet van optimale ondersteuning bij je personeels- en loonadministratie, in samenwerking met een HR-consultant of je sociaal secretariaat. Goed voor je eigen gemoedsrust, maar vooral ook voor de tevredenheid van je werknemers.
Bedrijfswiki & Workflow automatisering
Zorg voor meer effectiviteit en efficiëntie in je bedrijf, door saaie administratieve workflows en manuele processen te automatiseren. Wij staan niet alleen bij met advies, we nemen ook de implementatie en uitvoering op ons. Verder zorgen we er ook voor dat alle nuttige informatie verzameld staat in een bedrijfswiki, zodat jij en je team terug een duidelijk overzicht hebben en aan efficientie winnen.

Gig & Grow is dé sidekick van ondernemers die hun administratie willen uitbesteden

Book a call en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.