Hoe is het werken bij
Gig & Grow?

Gig & Grow team lunchGig & Grow teamGig & Grow team op wandelGig & Grow design element

Team Awesome

We halen oprecht plezier en een ongelofelijke drive uit een fantastisch team dat aan elkaar hangt en er elke dag samen voor gaat. Kortom: we aim for #TeamAwesome. Je studies en werkervaring zijn voor ons ondergeschikt aan je mindset en values. Dat je in het team past en de wil hebt om bij te leren, dát is wat voor ons telt. Maar hoe weet je of je in het Gig & Grow team past? Dat lees je hieronder in onze values.

Ownership

Ownership nemen is voor ons extreem belangrijk. Jouw to-do’s, klanten én problemen - jij pakt alles vast. Wij geven jou de vrijheid om je werk in te delen zoals jij het wil, maar met die vrijheid komt verantwoordelijkheid. Je gaat ervoor en je levert geen half werk! You own it, en je verwacht dezelfde ingesteldheid ook van de rest van je team.

We are one

We zijn één team: we luisteren naar elkaar, helpen elkaar en kiezen resoluut voor open communicatie en onderling vertrouwen. Kortom: we zorgen dat we allemaal aan hetzelfde zeel trekken. Samen bouwen we immers niet alleen aan het succes van onze ondernemers, maar ook aan dat van Gig & Grow zelf.

Involved

We zijn challengers: we nemen nooit zomaar iets voor waar aan en met een nieuwsgierige blik, stellen we alles steeds weer in vraag. Kunnen we dit proces vlotter laten verlopen? Hebben we geen beter alternatief? Is deze stap niet overbodig? We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het snelst groeien, als individu én als team. We zijn betrokken met elkaar én met ons werk. Een kritische blik en een grote dosis zelfreflectie zijn dus een vereiste. Please leave your ego at the door. 

Enthusiasm

Problemen? Dat woord kennen we niet bij Gig & Grow. Wij denken in oplossingen. Daarom streven we er elke dag naar positiviteit en enthousiasme in ons handelen. We willen een veilige omgeving voor het team waarin iedereen nieuwe dingen kan leren, uitproberen en eigen grenzen durft te verleggen om zo tot de beste oplossing én nieuwe inzichten te komen. That’s where the magic happens. 

Gig & Grow team op kantoor bij Watt FactoryGig & Grow team bij Watt Factory
Gig & Grow team brunch

How we roll

Laptop en GSM included

We zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan werken. We voorzien je van een laptop (Apple Macbook) en een GSM (iPhone). Ben je gehecht aan je eigen toestel, dan bieden we je een vergoeding voor het eigen gebruik.

2 dagen thuiswerken

Hybride werken vinden wij normaal. Daarom mag je bij Gig & Grow tot 2 dagen per week van thuis uit werken. Je krijgt hiervoor een thuiswerkvergoeding.

Flexibele uren

Heb je een doktersafspraak, moet je je kind ophalen of ben je om een andere reden belet tijdens de werkuren… No problem. As long as you get the job done, krijg jij volledige vrijheid over je eigen dagindeling.

Ontspanning en vakantie

It can’t be all work and no play. Daarom voorzien we Yoga op het werk en is er een Office Dog om je op te vrolijken tijdens een dog walk tussen de meetings door. Verder hanteren we ook de policy “no work on your birthday” – en dat bovenop je vakantiedagen.

Work Abroad

We love to work & travel, dus mogen onze teamleden dit ook. Met onze “work abroad” policy werk je max. 6 weken per jaar (niet aan één stuk) gewoon vanuit het buitenland. Welke werkgever doet dit na?

Extra’s bovenop je loon

Bovenop je loon krijg je van ons ook nog maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering en een employee & client referral program: wie mee bijdraagt aan onze groei, mag daar ook voor beloond worden!

Persoonlijk opleidingsbudget

We willen iedereen de kans geven om bij te leren met een persoonlijk ontwikkelplan en bijhorend opleidingsbudget. Want een team dat groeit in kennis en verantwoordelijkheid durft nemen, zal veel meer voldoening halen uit de job.

Gig & Grow roll ring image

Hoe je solliciteert:

Gig & Grow design element met nummer 1

Je solliciteert online, daarna volgt er een gesprek met onze recruiter Bram.

Gig & Grow nummer 2

Is er een match? Dan volgt een persoonlijkheidstest

Gig & Grow nummer 3

Tot slot is er een gesprek met Gig & Grow

Wanna join our Team Awesome?

Gig & Grow zoekt toffe collega's. Ontdek hieronder welke jobs momenteel open staan.

Geen vacature gevonden die op je lijf geschreven staat? Denk je dat je Gig & Grow naar the next level kunt brengen? Let's talk! Stuur een mailtje naar hello@gigandgrow.be en overtuig ons van jouw superpowers.